Zwarte nagels

Zwarte nagels

Eens in de zoveel jaar komen zwart gelakte nagels in de mode maar nog nooit waren zwarte nagels zo geaccepteerd als in deze tijd. Tegenwoordig komt en gaat de zwarte nagellak en zijn er kleine variaties in hoe je je zwarte nagels modieus draagt, maar zwart komt altijd weer terug. Het is inmiddels één van de klassieke kleuren geworden. Voorheen was de donkerste kleur de Rouge Noir van Chanel; een prachtig zeer, zeer donker rood, maar toch... een rood en geen zwart.

chanel 219 2006 vernis

De Black Satin van Chanel (nr. 219 uit 2006) gaf de aanzet tot de tot op heden voortdurende zwart trend.

 

matte black nails

In de jaren 90 waren het de gothics en emo's die de zwarte nagels weer op de kaart zetten en sindsdien komt de zwarte nagellak regelmatig terug in het modebeeld. Het is inmiddels een geaccepteerde kleur voor vingers en tenen en voor jong en oud. En dat kan ook, mits op de juiste manier gecombineerd met kleding en make up. Een punk-achtige look is leuk als je 16 bent maar meestal niet als je 36 bent. Met 66 wordt het wel weer grappig natuurlijk.

Als je je zwarte nagels chic wilt houden zorg je dat je verzorgd en onberispelijk zijn en KORT.

Een goede zeer lang houdbare zwarte lak :

zwarte lagellak Bourjois
 

 

 
Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-