Welke nailart bij je outfit?

Welke nailart bij je outfit?

Nailart kan heel opvallend zijn maar ook heel discreet. Welke nailart staat het beste bij welke outfit? Hieronder enkele basisregels die je op het rechte spoor houden en je te behoeden voor stijlflaters. Neem het niet te serieus, want uiteindelijk is het enige wat telt op het gebied van mode en nagels, dat wat jij zelf mooi vindt en wat past bij jouw persoonlijkheid. 

Afbeeldingsresultaat voor sixties nails


Drie basisregels

  1. Opvallen? Kiezen voor de nagels of voor de kleding
  2. Stijlvast blijven
  3. De gelegenheid telt

1. Als je houdt van opvallen, kies dat voor OF flashy nailart OF sensationele kleding. Allebei is teveel van het goede, tenzij je zangeres in een K-pop bent of drag queen. Draag dus bij je super kunstige lange nagels met glitter, stenen en felle kleuren een eenvoudige outfit in zwart of in een van de kleuren die ook in je nagels voorkomen. Zo hou je het stylish.

2. Draag je een vintage sixties pakje, draag dan klassieke ovale nagels in een nudetint. Beetje saai misschien maar lange vierkante nepnagels werden in de sixties niet gedragen, die zijn pas decennia later in Californie uitgevonden. Smokkel, als je het echt niet laten kunt, door per hand een van je nagels in een afwijkende kleur te lakken. Als je voor zwart kiest en echt alle nagels om en om zwart maakt, krijg je het in de sixties geliefde opart effect.

opart


Hou je van hippe outfits in een nonchalante mix look, zoals de combinatie van een broekje en trui met een Chaneltas en dr Martens boots?  Draag dan stijlvolle nailart volgens de laatste trends en wees niet bang om voor iets opvallends te kiezen. Een designer logo kan ook leuk zijn, helemaal als je er een eigen twist aan geeft en het niet letterlijk namaakt. Denk een beetje aan de stijl van vlogger Monica Geuze.Ben je een echte avant garde fashionista? Dan mag eigenlijk alles, als het maar niet tuttig of standaard is. Laat je inspireren door kunst en door de nailartists van de catwalk of bedenk zelf iets nieuws. Zwart en wit zijn voor jou prima kleuren, eventueel gecombineerd met zilver of met een enkele knalkleur.

3. Het belangrijkst, behalve natuurlijk dat je het zelf mooi moet vinden, is de gelegenheid. Op kantoor zie je er anders uit dan tijdens een etentje met vriendinnen of een nacht stappen in de hotste clubs. Als je kiest voor het gebruik van stickers kun je je nagels van het ene op het andere moment omtoveren van office appropriate naar club ready! Een paar opplaknagels kunnen natuurlijk ook uitkomst bieden.


Lange rokken, korte nagels?

Er wordt weleens gezegd dat bij een lange rok korte nagels horen en, andersom, bij korte rokken lange nagels. Afgezien van de eerder genoemde sixties look, zit er wel iets in. Lange nagels bij een lange jurk of rok kunnen een beetje teveel van het goede zijn. Maar als je de rode loper gaat betreden hoef je je daar niets van aan te trekken want dat is een beetje extra wel op zijn plaats. Tenslotte weegt dan het showelement zwaarder dan de regeltjes!Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-