Nailart Vraag en Antwoord

 

 

Heb je een vraag over nagelkunst, nagelverzorging of iets wat hier mee te maken heeft en die hier niet beantwoord wordt? Mail dan naar a.l.bangert@gmail.com, dan plaats ik hem zodat hij door onze deskundigen beantwoord kan worden.

  1. Kan nailart alleen op kunstnagels?
  2. Hoe krijg je matte nagels?
  3. Welke nagellak is het meest geschikt voor nailart?
  4. Waar kun je dunne kwastjes kopen voor nailart?  1. Zeker niet. Als je mooie nagels hebt, hoef je alleen een basecoat of eventueel een ridgefiller aan te brengen voor een glad oppervlak. Zijn je nagels zwak of lelijk, dan kun je een gellak (laten) aanbrengen of inderdaad gebruik maken van nepnagels (plaknagels, acrylnagels of gelnagels) maar het hoeft dus niet altijd.
  2. Voor een mat effect bestaand matte nagellakken maar ook topcoats die een glanzende nagellak mat maken.
  3. Iedere nagellak is geschikt, maar de duurdere lakken werken meestal wel prettiger omdat de consistentie beter is. Als basis kun je ook een gellak nemen, waarna je met nagellakstiften, stripers en allerlei andere tools de versiering aanbrengt.
  4. Er zijn verschillende webshops waar je kwastjes en andere tools voor nailart kunt kopen, zoals .... maar ook de DA drogist heeft dunne kwastjes. 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-