Nailart met swarovski

Swarovski      swarovski.com

 nagel kristal nagel kristalnagel kristal

Swarovski sieraden zijn trendy en glamorous. We kenden Swarovski vroeger van de kristallen beeldjes (behoorlijk lelijk als je het mij vraagt) en decoraties op kleding. Sinds een aantal jaren maken zij ook sieraden en die kunnen best mooi zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale slijptechniek. De slijptechniek zorgt voor de prachtige glans van de Swarovski sieraden. Wat dacht je ervan om je nagels (of één nagel) aan te passen aan je armband of collier van Swarovski, door het kristal, als effect, te herhalen.

Je doet dat met kleine kristal geslepen glazen steentjes. Je kunt je beperken tot een enkel subtiel kristalletje, dat alleen opvalt als het licht er toevallig op schijnt maar je kunt ook je nagels er helemaal mee vol plakken voor een bold statement. De keuze is aan jou.

nagels met kristal

Hoe ga je te werk?

Je steentjes koop je bij een winkel met nailart producten of een hobbyzaak. Bij Emgienails.nl bijvoorbeeld of bij Deconails.nl

Lak je nagel en breng met behulp van een pincet het kristal op zijn plaats.

 

Default 728x90

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-