Starterset Gellak
nagel rood

Zelf beginnen met gellak is gemakkelijk en leuk met een complete starterset. Die van Pink Gellac zijn kleurig en gemakkelijk in het gebruik. Bovendien zijn ze heel betaalbaar voor de kwaliteit die je krijgt. Je kunt een set inclusief lamp kopen en er zijn heel veel kleuren gel nagellak om uit te kiezen. Natuurlijk zit alles erbij wat je nodig hebt, zoals basecoat en topcoat.

Je weet natuurlijk dat het grote voordeel van gellak is, dat het minstens twee weken op je nagels blijft zitten, zonder schilferen of afbladderen. Bovendien heeft gellak een mooie glans. 


Met nailart

Voor nailart is gellak heel handig als basis. Op de gellak kun je dan nailart aanbrengen met verfstiften of een nailart pen. Als je een foutje maakt of je wilt de nailart weer verwijderen doe je dat eenvoudig met een niet-aceton houdende remover en heb je nog steeds mooi gekleurde nagels. Je hoeft dan tenminste niet helemaal opnieuw te beginnen met de basiskleur.

Je moet dan dus wel eerst de gellak helemaal aanbrengen, dus ook de topcoat en deze gewoon laten uitharden onder de Led of UV lamp. 

Sterkere nagels

Als je niet zulke sterke nagels hebt is het ook fijn om gellak te gebruiken. Je kunt je nagels dan twee weken met rust laten, zonder de nagellak eraf te hoeven halen. De gellak beschermt je nagels, zodat deze kunnen uitgroeien en, dankzij het feit dat ze heel stevig zijn door de gel, kunnen ze langer worden dan normaal. Eindelijk langere nagels van jezelf, zonder dat je nepnagels nodig hebt!

Ook als je je nagels liever kort draagt is deze gellak ideaal; altijd verzorgde, glanzende nagels in een modieus kleurtje of juist in een neutrale nude kleur. Maak zelf je keuze uit het uitgebreide assortiment!


Losse flesjes

Als er een flesje leeg is of als je zin hebt in nieuwe kleuren kun je natuurlijk losse flesjes bijbestellen. Zo heb je altijd jouw favoriete kleuren bij de hand!

Door te klikken op de afbeelding hiernaast of hieronder kun je je Pink Gellac Starterset bestellen.Pink gellac starter set

Pink gellac

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-