Rode Gellak

Rode gellak

De meest klassieke kleur is rood en natuurlijk is rode gellak ook volop verkrijgbaar. Ben je een vrouwelijke vrouw met power, dan draag je rood. En heb je niet veel tijd en zin om om de paar dagen je nagels te lakken, dan kies je natuurlijk voor gellak. Het schilfert niet en blijft minstens twee weken goed zitten

Klassiek en vrouwelijk

Rood is klassiek en vrouwelijk en met je rode gellak nagels worden je handen niet over het hoofd gezien. Draag ze als enige kleurelement bij een zwarte outfit, a la Ans Markus of sier jezelf op met al je gouden sieraden en ga helemaal los als een ware diva.

Rood en rood

Je hebt rood en rood. Het ene rood is het andere niet. Behalve het echte, klassieke rood, dat juist bij heel blanke handen prachtig staat, heb je ook het zachtere koraal rood, heel mooi in de zomer en bij een gebruinde huid. Daarnaast is er natuurlijk donkerrood met als summum het rouge noir van Chanel waar een equivalent van verkrijgbaar is in gellak.

Rood in nailart

Rode gellak is een mooie basis voor nailart. Van onschuldige lieveheersbeestjes tot woeste vlammen, als je de basis rood maakt kun je vele kanten uit. Gebruik je fantasie en maak er wat moois van met rode gellak van Pink, CND of OPI.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-