Review Zina Arganolie

Zina Arganolie

Zina Arganolie

Groupon brengt een aanbieding voor arganolie van het merk Zina en stuurde Nail Art Fun een fles met het verzoek om deze te testen. De olie zou namelijk ook heel goed zijn voor de nagels en nagelriemen.

Arganolie is een natuurlijk, biologisch product uit Marokko en het wordt al eeuwen gebruikt voor van alles en nog wat (de spijsolie-variant ook om te eten) maar vooral om huid en haar te verzorgen.

Voor de verzorging van de droge huid voldoet de olie tijdens de test goed.

Soms wil arganolie nog weleens heel sterk ruiken (een soort pindalucht). Bij Zina arganolie is dat niet het geval. Het ruikt in de verte wat naar olijfolie, maar niet hinderlijk. Wat wel hinderlijk is, is dat de olie zo langzaam intrekt. Maar het effect van de olie op huid en nagelriemen weegt daar zeker tegenop. Hoewel nog af te wachten is of de nagels en nagelriemen ook sterker/soepeler worden bij langdurig gebruik, is wel duidelijk dat deze olie de huid van handen en voeten fluweelzacht maakt. Zelfs droge ellebogen en hielen geven zich gewonnen! 

Ook proberen? Hieronder staat de (tijdelijke) aanbieding van Groupon:

De beste kortingsbonnen bij Groupon!

 

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-