Pedicure Manicure

Manicure & pedicure zelf doen

pedicure 

Voordat je je nailart, gel polish of nagellak aanbrengt moeten de nagels van je handen of voeten er natuurlijk wel goed uitzien. En je voeten en tenen moeten netjes, schoon en eeltvrij zijn. Naar de pedicure dus! Maar dat is flink duur. Zelf doen met een vijl of rasp is een optie maar met een electrisch apparaat ben je veel eerder klaar. Dat is goed te doen als je maar wel voorzichtig te werk gaat!

Eelt verwijderen met de hand gaat beter als de voeten een tijdje in een badje warm water hebben geweekt. Met het apparaat gaat het beter als de voeten nog droog zijn. Een stofkapje voor je mond kan soms nodig zijn.

pedicure manicure set

 

Er zijn goede apparaten te koop om zelf in een handomdraai eelt te verwijderen en nagels te fatsoeneren. Koop een pedicure- manicureset van goede kwaliteit want dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Het belangrijkste is de electrische vijl met de diverse hulpstukken. Als die een krachtige motor heeft kun je er prettig mee werken. De set van Promed die hierboven te zien is, is een hele goede met precies de goede hulpstukken en dit pedicure & manicure apparaat is hier te koop.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-