Pastel tweed manicure

Pastel tweed manicure (Chanel-inpired)

miss lipgloss pastels   Bestel deze kleurtjes van Orly!

Pasteltinten zijn prachtig op zichzelf maar nog mooier als je ze in een naildesign met elkaar combineert. Op de nagels flatteert nagellak in pasteltingen bijna iedere huidskleur.

In dit filmpje van Fashionista vind je (na de reclame) een hele mooie én gemakkelijke nailart in pasteltinten, geïnspireerd op de creaties van Chanel's make-up artiesten.

De kleurtjes doen denken aan ouderwetse snoepjes en de met 'tweed' beschilderde nagel past bij de (nep) Chanel-jasjes van dit soort stof. Beschaafde ovale nagels of kort en recht zijn de beste nagelvormen voor deze snoeperige mani. Probeer het uit en draag deze nagels bij een grijze, zwarte of pastelkleurige outfit.

pastel tweed

Deze manicure vraagt om goed verzorgde handen en en een enkel, klassiek, maar niet te iel sieraad. Een zwart lint om de pols is trés Chanel, een enkele ring om middelvinger of wijsvinger doet het ook goed. Een hele bos colliers om de hals kan dan weer wel bij deze look.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-