Nude gellak

Nude never goes out of style

Oftewel: Nude raakt nooit uit de mode. Als je je nagels graag lang in een mooie klassieke maar toch modieuze kleur wilt houden kies je voor gellak. Je hebt er dan geen omkijken meer naar want het blijft er wekenlang mooi opzitten.

En voor een avondje lak je er gewoon normale nagellak overheen, die je er de volgende dag weer afhaalt met een acetonvrije remover. Daaronder komen je mooie gellak nagels gewoon weer tevoorschijn!

 

Pink Gellac Gel nagellak kleuren deal 2+1

Kies jouw nude gellak

Kies de nude nagellak die past bij jouw huid. Houd als regel aan dat een wat gelige huid het beste een koelere nude kan hebben, een beetje richting lila  of taupe. De rozige huid kan een wat warmere tint hebben, zoals een vintage nude en een donkere huid kan alle kleuren goed hebben. Natuurlijk is het ook een kwestie van voorkeur, wat jij mooi vindt staan. Met nude nagels zit je nooit verkeerd want deze kleur staat bij al je outfits en is geschikt voor naar school of werk maar ook voor een feestje of etentje. Het is dus een ideale kleur, waar je er altijd een paar van in huis moet hebben. 

Als je kiest voor nude in gellak heb je natuurlijk ook de bijpassende basecoat en topcoat nodig en een led lamp. Er zijn tegenwoordig leuke starterssets waar alles al bij zit. Het is de moeite waard want het scheelt heel veel ergernis en je bespaart niet alleen tijd maar ook nagellak.


Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-