Nude For Ever

Nude

Nude nagels zullen nog wel een hele tijd in de mode blijven. De opaque of transparante naturelkleurtjes, meer beige dan roze, verlengen de vingers en maken de handen slanker en eleganter. Nude kleuren zijn ook heel mooi in combinatie met statement sieraden, zoals je bijvoorbeeld op de foto hieronder kunt zien. Misschien geen nailart in de eigenlijke zin van het woord maar een mooi nude nagellak of gellak is nooit te versmaden. 

nude jordin sparks


(Jordin Sparks met nude nagels tijdens de Teen Choise Awards)


Classy en chic bij elke outfit en, zoals gezegd, prachtig bij mooie juwelen (echt of nep!). Probeer zelf ook eens een nudetint op je nagels. Opaqie (ondoorzichtig) geeft het mooiste effect maar gaat er ook sneller lelijk uitzien bij beschadigingen. Daar heb je dan met een goede gellak weer veel minder last van. Een nude basis van gellak waar je met een gewone lak of met acrylverf eventueel nailart op aanbrengt kan ook natuurlijk. Je kunt de nailart dan gewoon verwijderen met remover en je nagels zijn nog steeds mooi neutraal gelakt.

Kies je kleur

Het is bij nudetinten wel zaak om de juiste kleur te kiezen bij jouw huidskleur. Niet alle tinten zijn flatterend met iedere huidskleur. Het is vooral een kwestie van vergelijken en uitproberen. Waar je voor moet oppassen, is dat de nudenagel je handen niet grauw en ongezond doet lijken. Het kan zijn dat je meer in de roze richting moet zoeken of meer in de gele richting. Bij transparante nagellak is dat minder van belang maar bij ondoorzichtige nagellak wel. 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-