Nagellak over gellak

Normale lak over gellak

Essie nagellak

gellak Anny gel polish top coat finishEssence topsealer 


Als je het kleuraanbod van jouw merk gellak niet voldoende vindt, of je wilt gewoon een keer precies die ene favoriete kleur gebruiken die niet in de gellak collectie zit, lees dan de volgende tip:

Vooraf moet gezegd worden dat dit alleen met ANNY gellak is geprobeerd en met ESSIE nagellak voor de kleur, gevolgd door Essence topsealer. Maar misschien lukt het met andere merken ook.

 

Hoe ga je te werk ?

 

1. Behandel de nagel met Anny basecoat (30 sec. onder de LED lamp) en vervolgens Anny topcoat en cleanse met cleanser. Let op: Dus géén kleurlak gebruiken. 

2. Lak de nagel dun met je eigen ESSIE kleurtje en laat goed drogen

3. Eventueel nog een laagje en laten drogen

4. Dan sealen met een goede, normale topcoat. Succesvolle test met Essence better than gel nails topsealer.

 

Doordat de basis van de nagels van gellak is, houdt de nagellak vele malen beter dan normaal, zeker 7 dagen. Zo kun je dus de kleur van je keuze dragen alsof het een gel is! Bovendien kun je gemakkelijk van kleur wisselen zonder de nagels helemaal 'kaal' te hoeven maken.

Hoe verwijder je de nagellak ?

Verwijderen van de kleur doe je met gewone nagellak remover. Als de nagellak eraf is houd je nog steeds de supersterke basis van gellak (base- en topcoat) over. Dankzij een basis van transparante gellak groeien je nagels ook mooi uit, ook als je verder geen nagellak wilt gebruiken is het dus aan te bevelen. 

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-