Nailart stempels

Nailart stempels

Stempels zijn leuk voor het zelf maken van verfijnde motieven, zoals kantmotieven en allerlei plaatjes. Je kunt, zoals te zien is op de foto van Heartnet, schitterend randen creëren, maar er zijn talloze andere creatieve manieren om te werken met stempels. Het werken met stempels vergt wel veel oefening.

nailart stamps

 nailart stempels

(toestemming voor plaatsing foto gevraagd aan heartnat)

Het werkt als volgt:

Je vult de uitsparingen op een metalen plaatje door middel van een schrapertje met nagellak. Daarna druk je je stempel op de afbeelding en vervolgens druk je je stempel op je nagel. Met een beetje oefening is dit uiteindelijk een snelle methode met mooie resultaten.

Op youtube zijn verschillende goede tutorials te vinden. 

Voordelen van stempels

  • Je kunt fijne motieven maken die met de hand niet of moeilijk te realiseren zijn
  • Het werkt snel
  • Er zijn heel veel motieven beschikbaar, die je met verschillende kleuren nagellak kunt gebruiken

Het vergt dus wel enige oefening om te werken met nailart stempels, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het een relatief eenvoudige methode om de mooiste nagels te maken. De truc is om elke stap zo snel mogelijk te doen. Zeer de moeite waard dus om te proberen. Je kunt stempels kopen bij speciaalzaken met nagelartikelen en natuurlijk online, bijvoorbeeld de Salon Express Stamping Nail Kit.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-