Nailart voor een warme winter

Waarom zou je alleen je lichaam hullen in een warme wollen trui met Noorse motieven? Pas je nagels aan en maak er een gezellig, wollig geheel van. Leuke folkloristische motieven kun je kopieren van je eigen kleding of laat je insprireren door de nailart voorbeelden op deze pagina.

Het is wel even werk, deze nailart

Het is wel even werk, deze nagelkunst maar het is een heerlijk werkje, vooral om bij elkaar te doen. Deze motieven zijn niet echt moeilijk of ingewikkeld en het effect is fantastisch. Neem als basis een goede gellak en lak je nagels daarmee bijvoorbeeld om en om rood en groen. Met een nailart stift of met gewone nagellak teken je dan de figuurtjes en motieven erop. Je kunt het dan gemakkelijk verwijderen als niet niet meteen lukt.

De kleuren rood en wit doen het altijd goed maar ook nagellak of gellak in andere kleuren kun je prima gebruiken voor deze nailart look. Maak er een warme winter van met nagels in Noorse truien stijl!

 

foto: Kokora nails

foto: prettydigits

Dus heb je zin een een middagje lekker nagelen met een vriendin? Ga dan aan de slag met warme wintermotieven!

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-