nagelstickers

Nail art Stickers

Nail art stickers zijn heel handig als je eens een heel ingewikkeld nail art patroon op je nagels wilt. O.k., het is misschien cheaten, want je maakt je nail art niet zelf en je kunt ook niet genieten van de (urenlange) meditatieve bezigheid van het zelf je nagels versieren, maar soms moet het gewoon snel. Sommige motieven zijn ook gewoon te moeilijk om zelf te doen. Nail art stickers zijn dan gewoon een uitkomst. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze schitterende nail art stickers van L'Oréal:

nailart stickers zwart goud

Voordelen:

  • Snel aan te brengen
  • Relatief goedkoop (vergeleken met een professionele manicure)
  • Heel ingewikkelde patronen zijn mogelijk
  • Eenvoudig te verwijderen

Nadelen:

  • Het is eigenlijk cheaten
  • Al je nagels zijn precies hetzelfde als je niet kiest voor verschillende motieven per nagel, waardoor het op kan vallen dat het stickers zijn

nailart stickers

Je kunt ze kopen bij de drogist of online, bijvoorbeeld bij Light in te Box en er is een enorme keuze, dus voor elke gelegenheid zijn er nail art stickers te vinden. Het hoeft namelijk niet per se heel ingewikkeld en opvallend te zijn. Je kunt natuurljk ook (het gemak dient de mens) gewoon effen nagels creëren door middels van stickers. Ook kun je dankzij stickers bijzondere effecten, zoals relief, creëren, die met de handmatige methode vrijwel niet te doen zijn. Kortom: Er zijn nogal wat voordelen verbonden aan het gebruik van nail art stickers. Er is dus eigenlijk geen reden om ze niet een keer uit te proberen.

Hieronder nog een paar voorbeelden van nail art stickers:

nailart stickers

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-