Nailart met gellak

Nailart met gellak

Ook met gellak kun je mooie nailart maken. In DIT FILMPJE, dat al wat ouder is, kun je goed zien hoe je dat aanpakt.

Het kost wat tijd, want het is aan te bevelen om na elke kleur die je gebruikt de gellak te laten uitharden onder de lamp. Dit is om doorlopen van de kleuren te voorkomen. In tegenstelling tot gewone nagellak droogt de gellak immers niet en blijft deze vloeibaar.

Afbeeldingsresultaat voor nailart gellak


Je kunt ook glitters aanbrengen op gellak. Begin door eerst de kleur aan te brengen (na de basecoat) en vervolgens een laagje topcoat. Daarop komen de glitters en tot slot lak je weer een laagje topcoat hier overheen.

Bedenk wel dat gellak er heel lang op blijft zitten, dus kies een nailart waar je niet snel genoeg van hebt en die je bij verschillende gelegenheden en bij diverse outfits kunt dragen. Het zou zonde van je gellak behandeling zijn als je de lak er voortijdig vanaf zou moeten halen. Het is natuurlijk ook een enorm voordeel dat je nu heel lang met je nailart kunt doen. Alle tijd en moeite die je erin steekt (al dan niet geholpen door een vriendin of door de nagelstiliste) loont dan tenminste de moeite.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-