Nailart pennen

Pennen en andere materialen om te tekenen

Voor het met de hand opbrengen van figuren en motieven op de nagels kun je werken met een kwastje of stokje maar heel handig voor het fijnere werk zijn de nail art pennen, ook wel stripers genoemd. Hiermee kun je de kleur heel precies aanbrengen en ook op een gelijkmatige manier. Je koopt je stripers bij online nagelspeciaalzaken, zoals beautyandnailart.nl. 

verfstiften

De pennen kunnen voor natuurlijke en voor kunstnagels gebruikt worden. Ze bevatten geen nagellak maar een soort verf die over een nagellak aangebracht kan worden zonder dat de nagellak oplost. De verf droogt gewoon als nagellak. Deze pennen worden ook in professionele salons gebruikt maar zijn zeker heel geschikt voor de thuis- nagelkunstenares. Leef je uit en probeer verschillende motieven met de pennen. Het is heel gemakkelijk om met dit soort nail art pennen te werken en voordat je het weet maak je met de hand de meest fantastische nail art.

Er zijn ook nagellakpennen, die, de naam zegt het al, wel nagellak bevatten. Nagellak pennen hebben een dunne penseel en zijn zo fijn dat je je nagels gemakkelijk kunt versieren. Verschillende motieven, zoals sterren, streepjes, cirkels of bloemen of wat je maar wilt. Pennen met een 2 in 1 systeem hebben ook een punt. Met deze stift kun je nog fijnere lijnen trekken.

De stiften en pennen zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar, dus je zult altijd de kleur vinden die je zoekt, hoewel de keuze natuurlijk niet zo ruim is als in nagellakken. Aangezien de pennen en stiften gebruikt worden voor lijntjes luistert de kleur niet zo nauw als bij een nagellak die de hele nagel bedekt.

nagellak pennen

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-