Nailart: nagelvormen

 ​Vorm en mode

Vorm en lengte van de nagel zijn afhankelijk van de mode van het moment en van je eigen voorkeur natuurlijk. Soms moeten de nagels kort en recht zijn, soms lang en puntig, maar het is vooral een kwestie van smaak en van praktische overwegingen.

Ovaal

Voor de meeste handen is dit de meest flatteuze vorm. Tegenwoordig weer helemaal in de mode, na een lange tijd van afwezigheid.

 

ovaal 

( Stephanie K.)

Vierkant

In de jaren tachtig kwamen voor het eerst acrylnagels op de markt en vanuit Amerika kwam de mode om deze nagels heel lang en vierkant te maken.
Kort en recht

Als je geen lange nagels kunt hebben of ze gewoon niet mooi vindt, kiesdan voor korte maar rechte nagels. Zeker als je lange slanke vingers hebt.


   nagels kort en recht

 

Puntig

In de jaren vijftig waren de nagels middellang en puntig. In de jaren tachtig (zo mogelijk) superlang en puntig. Tegenwoordig zie je de puntige nagel ook weer, maar dan vaak niet te lang (uitzonderingen daar gelaten).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OneStat.com Home Over Ons Diensten Partners White Label Privacy Contact Info Support Log In Ophalen script Ophalen script Selecteer het script hieronder met Control-a; gebruik Copy (Control-c) om het script op het clipboard te plaatsen. Plaats het script in uw HTML editor met Control-v. Klik hier om naar onze pagina klantenondersteuning te gaan.

Klik hier om verder te gaan... Copyright © 2002-2013 OneStat.com | Voorwaarden & Condities

 

 


Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-