Parfum nagellak

Parfum nagellak

Wat een goed idee van Lancome (en er zullen vast andere merken volgen): Nagellak met een geurtje. Kies je nagellak niet alleen op kleur maar ook omdat je de geur geweldig vindt. Of parfum nagellak net zo lekker zal ruiken als echte parfum is natuurlijk de vraag, want er zitten allerlei stoffen in nagellak die niet bijdragen aan de prettige geur. Toch is het blijkbaar gelukt. Wat vind jij, is het een succes?


parfum nagels

Niet helemaal nieuw

Er waren al eerder nagellakjes die lekker roken maar ze werden niet als zodanig aangeprezen. 

Overigens zijn er ook mensen die de traditionele geur van nagellak best lekker vinden. Maar dan de geur die je ruikt als je je nagels lakt. Vroeger was die geurig veel sterker dan tegenwoordig. Maar, eenmaal droog, hebben de nagels doorgaans geen duidelijke geur meer. Dat geldt zowel voor gellak als voor gewone lak.

De uitvinding van de geurnagel is dus een leuke noviteit. En nu maar afwachten of het een serieuze optie wordt en of er veel keuze zal komen. 

Een paar suggesties voor de fabrikanten:

  • lila lavendel nagels
  • roze rozengeur nagellak
  • groene kruiden nagellak
  • gele bananen nagels

parfum nagels

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-