Nailart Fun

It's Christmaaaassss!

Christmas nails

Nail art voor de kerst is een feestje. Ga helemaal los met glitters en patronen of kies voor subtiele sneeuw geinspireerde nagelkunst. Bij een simpele outfit kun je opvallende nagels dragen als een leuk accent. Het is een kwestie van smaak maar bij een opzichtige kerst outfit staan eenvoudige nagels in principe het mooist. Deze ene keer kun je natuurlijk voor lange nepnagels gaan van acryl of gel om op een elegante manier je glas vast te houden en met Oud en Nieuw aan je champagne te nippen.

Waar je ook voor kiest, de kleuren rood, wit, groen, goud en zilver passen bij uitstek bij Kerstmis. Maar ook met donkerblauw, in combinatie met goud of zilver kun je prachtige effecten bereiken.

Christmas nails


Sneeuw en sterren of nailstickers

Als je niet veel voelt voor uitgebreid gepriegel, bijvoorbeeld omdat je nog een heel diner moet verzorgen, dan kun je natuurlijk voor de gemakkelijke optie kiezen en met nailstickers werken.  Gewoon een hele mooie gelcolor kleur kiezen en die door middel van een dotting tool voorzien van witte sneeuwvlokken of sterretjes is ook een mogelijkheid die niet ingewikkeld is. Als je het onopvallend maar toch in stijl wilt houden kun je aan elke hadn een nagel voor sneeuw of sterren voorzien en de rest in een effen, metallic of glitter gelcolor of gewone nagellak houden.

Lengte en vorm van de nagel

Korte nagels zijn nog altijd in de mode maar ook andere lengtes zijn prima. De ovale nagel is mooi bij de meeste handen. De puntige nagel staat bitchy maar kan wel als je er van houdt. De lange recht afgevijlde nagel is echt ouderwets, maar dat kan voor sommigen juist reden zijn deze nagelvorm weer te omarmen. Er is geen vaste regel meer voor de lengte en vorm van de nagel, je kunt dus alle kanten op.
Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-