Gellak: kies jouw kleur

Kies je kleur

Welke kleur nagellak staat het mooist bij jouw handen? Met de kleurenwiel van het gelnagellak merk Pink Gellac kun je dit zelf heel mooi zien. Je kiest je huidskleur en je kunt alle gellak kleuren op realistische wijze uitproberen. Ideaal!

kleurenwiel gellak

Klik op de banner en als je op de site van Pink Gellac bent ga je naar Pink Gellac Shop --> Pink Gellac kleuren.

Ook prima te gebruiken om te zien welke kleuren gewone nagellak je goed staan, ook van andere merken die vergelijkbare kleuren hebben. Denk je bijvoorbeeld dat wit wel eens helemaal leuk kan zijn maar heb je hele bleke handen, dan zou het effect weleens tegen kunnen vallen. 

Klik dus even op onderstaande banner, klik dan op 'Pink Gellac Shop' en vervolgens op 'Pink Gellac kleuren'.

 

De nagellakkleuren die iedere vrouw moet hebben

Net zoals bij sieraden en kledingstukken die iedereen 'nodig' heeft (denk aan de LBD, de little black dress en de witte overhemdblouse) zijn er ook nagellakken die doorgaan voor klassiekers. Die kleuren moet iedere vrouw bezitten. Welke kleur nagellak mag niet ontbreken in jouw collectie?

1. China Glaze Hey Sailor. Een klassiek rood. De meest vrouwelijke kleur en een echte must have, maar pas op, hij kan ook erg ouwelijk staan.

2. Chanel Rouge Noir. Dé chique kleur rood die zo donker is dat hij bijna zwart lijkt. 

3. Dior Vernis Nail Lacquer in Tutu of een soortgelijke pastel roze. Laat de huid bruiner lijken en is een zeer klassieke 'altijd goed' kleur die iedereen staat.

4. OPI of een ander goed merk zwart. Zwart is regelmatig in en weer uit de mode maar komt altijd weer terug. 

5. OPI Samoan Sand of een andere nude tint. Voor als je er verzorgd en opgemaakt uit wilt zien maar niet met opvallend gekleurde nagels wilt lopen.

 

 

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-