Nailart Fun houdbaarheid gellak

De houdbaarheid van gellak

gellak laat los

De verschillende merken gellak oftewel gel nail polish claimen een houdbaarheid van 2-3 weken, zonder chippen of schilferen. Voor de voeten (waarom zou dat trouwens zoveel anders zijn?) wordt zelfs 5 weken onbeschadigde nagellak beloofd.

Hoe het werkt

Gellak of gelpolish, zoals het ook wel wordt genoemd, is iets heel anders dan gewone nagellak. Het is een vloeibare kunststof die onder de UV lamp of LED lamp krimpt om je nagel. Daarom moet je het randje aan de bovenkant ook goed insmeren. Doe je dat niet, dan krimpt de gellak van je nagel af (wordt hij de klein voor je nagel).


Houdbaarheid overdreven maar wel bevredigend

Volgens de reviews op internet wordt de houdbaarheid door de fabrikanten nogal overdreven. Meestal is 2 weken echt wel het maximum. Maar de meeste gel draagsters vinden dat helemaal niet erg, want tegen die tijd willen ze allang al weer een ander kleurtje. Het feit dat de gellak twee weken blijft zitten en er glanzend en perfect uitziet al die tijd is voor de meesten goed genoeg.

OPI gelpolish pink


OPI en andere professionele merken

Als je voor het eerste gellak wilt proberen en je wilt dat zelf thuis doen dan is het aan te raden om een startpakket te kopen van een merk als Pink Gellac of Sensationail. Beide merken hebben goede reviews. Ander merken, zoals CND en OPI richten zich meer op de professionele markt. Maar via onze nagellakshop is daar ook wel aan te komen. Bel even met 0681570040 voor prijzen en pakketten (ook voor normale OPI nagellakken). Het is geen goed idee om deze professionele producten te kopen als je nog onervaren bent.Pink gellac

 

Alles voor een thuis manicure

De startpakketten met gellak voor thuis bevatten alles wat je nodig hebt, dus ook een UV- of LED lamp om de gellak te 'curen' (uitharden) en de noodzakelijke base- en topcoats. Als het bevalt kun je altijd kleuren bijbestellen. Er komen van alle merken steeds meer kleuren bij. Van Sensationail is bekend dat de kleuren goed overeenkomen met de kleur op de verpakking. Dat is bij andere merken soms niet het geval.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-