Nail Art Fun

Alles over nailart, nagellak en gellak

Nieuw! Spray-on nagellak -> lezen

Wat is de nailart trend in 2018?

nail art 2018

We kijken alvast vooruit in de nailart en dat gaat het beste door een blik te slaan op de Fashion Weeks in de diverse wereldsteden en de blogs en vlogs te bekijken.

In 2017 zagen we op het gebied van nagels zijn er verschillende trends en sommige daarvan zijn blijvertjes. Allereerst is er de minimalistische look. Maar in 2018 mag het ook weer wat uitbundiger en de vingers doen vrolijk mee. Wat te denken van fris oranje nagels met een waas van zilver erom heen op de huid van de vingers? Een nieuwe kleurencombi om je vingers (niet!) bij af te likken...

Onbedekte gedeelten blijven ook onderdeel van de nagelmode. Het helemaal inkleuren van de nagel is allang niet meer vanzelfsprekend, al wordt de natuurlijke nagel vaak wel beschermd met een transparant laagje lak of gellak.

OPI gellak


Grafische vormen in contrastrerende kleuren nagellak, gebruik makend van 'negative space', oftewel onbedekte gedeelten, blijven dus ook goed doen. Grafische vormen zijn soms nog perfect recht of perfect rond, met scherpe grenzen tussen de kleuren maar vaker zie je ook vage randen en artsy vlekken. De vijf nagels van de hand vormen een canvast en elke nagel is dan ook onderdeel van het geheel. Dit betekent dat ze allemaal anders zijn.

2018 nailart

Metallic kleuren zijn er niet meer alleen voor 's avonds. Overdag mag je ook shinen met (vooral) zilveren nagels, maar dan wel een matte, meer discrete zilverkleur. In combinatie met oudroze en andere nudes en weinig tot geen sieraden, heel stylish.

Gellak is niet meer weg te denken uit de nagelwereld en steeds meer mensen brengen de gellak zelf aan. Soms gebeurt dit tussen de professionele manicure beurten door.

Top gellak starterkit: Sensationail

Sensationail staat al jaren bekend als een uitstekende gellak met lange houdbaarheid, prachtige kleuren en groot gebruiksgemak. De vele reviews spreken voor zichzelf! Ben jij ook fan van dit merk? Of heb je het nog niet geprobeerd? Klik op de foto hieronder om een van de starterkits (diverse kleuren leverbaar) tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

Sensationail

 

crackle


Nailart is dood, long live nailart 2.0!   We houden je op de hoogte van alle nieuwe nageltrends en alles wat daar bij hoort, zoals de nieuwste kleuren, fijne producten en natuurlijk ook alle gekkigheid. Want wat is er leuker dan te zien hoe sommige celebs en andere liefhebsters helemaal over de top gaan bij het (laten) bewerken van hun nagels? Misschien niet praktisch voor dagelijks gebruik maar wel creatief en opvallend.

Nailart, gellak, nagellak online kopen,  naildesign, gel nagellak, recensie gellak voor thuis, OPI online kopen, soak off gellak zelf aanbrengen, OPI gel color kopen, nailart voorbeelden beginners

Essie collage

Essie nagellak: de modernste kleuren.

Nagellak test (Radar): Essie als beste uit de bus

Het consumentenprogramma Radar testte de meest verkochte nagellakken op dekkendheid, gebruiksgemak en houdbaarheid op de nagel. Dit gaf het volgende eindoordeel:

Essie 8,5 (in alle opzichten zeer goed),

OPI 7,5 (iets te transparant, verder uitstekend),

HEMA 6,5,

L'Oreal 6

Maybelline 5.

Per ml bleek L'Oreal de duurste (€1,20)en HEMA het goedkoopst (€0,23)

Bijzondere manicuretrend: do it on the flip side!

Ze waren er al zo hier en daar, bijvoorbeeld in de vorm van Louboutin nagels, met een rode onderkant en een zwarte bovenkant, maar de flip side nail is nu echt een trend geworden! Vooral onder celebs is het populair om de nagels niet alleen aan de bovenkant maar ook aan de onderkant te versieren. Dit geeft een verrassend effect bij het zwaaien naar de fotografen, vooral als er onder een eenvoudig gelakte nagel opeens swarovski kristallen blijken te zitten die schitteren in het flitslicht van de camera's. Lange nagels zijn natuurlijk wel vereist bij deze trend. 

flip side

 

 

 

 

 

contact: nailartfun1 (a) gmail  com

tel O617440410
-
-
Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-