Nail Art Fun

Alles over nailart, nagellak en gellak

Nieuw! Spray-on nagellak -> lezen

Wat is de nailtrend in 2017?

Nail Artist Jin Soon Choi created two striped nails for Vera Wang. For this dark look, JINsoon Audacity was applied in a centered strip, then finished with a matte top coat. 
  shattered glass nails

We kijken alvast vooruit in de nailart en dat gaat het beste door een blik te slaan op de Fashion Weeks in de diverse wereldsteden en de blogs en vlogs te bekijken. Op het gebied van nagels zijn er verschillende trends te onderscheiden. Gelukkig maar, des te meer is er te kiezen voor de nagel fashionista! Allereerst is er de minimalistische look, waarvan nail artist Jin Soon Choi voor Vera Wang een goed voorbeeld geeft: een simpele zwarte streep in het midden van de tamelijk korte nagel, in een matte lak. Heel basic en toch opmerkelijk.

Bijna het tegenovergestelde: de shattered glass nagel, afkomstig uit trendland Korea. Stukjes iridiserend cellofaan weerkaatsen het licht in een kunstige 3-d effect. Kijk hier voor de tutorial.

Madelin Pool maakte voor Philip Lim de witte nagel extra sophisticated door er met zilver overheen te gaan. Niet helemaal bedekken, laat wat wit langs te rand zichtbaar. Op deze manier wordt glitter en glim opeens een stuk volwassener! 

Nails 2017 nails 2017

Grafische vormen in contrastrerende kleuren nagellak, gebruik makend van 'negative space', oftewel onbedekte gedeelten, blijven het ook goed doen. De onbedekte gedeelten zijn trouwens meestal wel bedekt met een transparante laag. Dit soort motieven kosten wel weer iets meer tijd, omdat het netjes moet gebeuren. Grafische vormen zijn perfect recht of perfect rond, met scherpe grenzen tussen de kleuren. Een plakbandje of sjabloontje doet wonderen en het is ook een goed idee om je 'verkeerde' hand door een vriendin te laten doen.

Naast grafische vormen is er ook een nieuwe French Manicure. Hierbij is de witte of gekleurde rand niet evenwijdig aan de nagelrand maar loopt deze van smal tot breed. Ook kan er weer volop met hartjes en andere symbooltjes gewerkt worden maar echt nieuw zijn de nagels met een neutrale ondergrond en een fantasieteken in zwart. Op elke nagel een andere slinger of krul. Met een beetje fantasie kun je er letters in zien.

Top gellak starterkit: Sensationail

Sensationail staat al jaren bekend als een uitstekende gellak met lange houdbaarheid, prachtige kleuren en groot gebruiksgemak. De vele reviews spreken voor zichzelf! Ben jij ook fan van dit merk? Of heb je het nog niet geprobeerd? Klik op de foto hieronder om een van de starterkits (diverse kleuren leverbaar) tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen.

Sensationail

bontnagels


Gekke trend in nailart: Furry Nails

Niet bepaald praktisch maar wel grappig: nagels van bont. Nepbont natuurlijk. Wel even handschoenen aandoen als je de afwas doet! Er zijn verschillende manieren om deze nailart toe te passen. Zo zijn er speciale potjes met vezels, waar je je versgelakte nagels in doopt. Maar je kunt ook stukjes harige stof in de juiste vorm knippen en op de nagels plakken met nagellak. Meer over furry nails op deze pagina.

OPI  nail- en gelcolor, nieuwe kleuren!

Wow! De nieuwste OPI gelcolor gellak en gewone nagellak zijn er. De titel is Venice en de kleurtjes zijn prachtig. De nagellak vind je in veel winkels. De gelcolor is via ons te bestellen.

Limited edition FW15/16, dus wees er snel bij. Mail naar a.l.bangert@gmail.com, ook voor andere kleuren OPI gelcolor, basecoat, topcoat, enz. 

Kijk hier hoe je OPI gelcolor op een professionele manier gebruikt:

https://www.youtube.com/watch?v=cd06654fyZ0

 


 

crackle


Nailart is dood, long live nailart 2.0!   We houden je op de hoogte van alle nieuwe nageltrends en alles wat daar bij hoort, zoals de nieuwste kleuren, fijne producten en natuurlijk ook alle gekkigheid. Want wat is er leuker dan te zien hoe sommige celebs en andere liefhebsters helemaal over de top gaan bij het (laten) bewerken van hun nagels? Misschien niet praktisch voor dagelijks gebruik maar wel creatief en opvallend.

Nailart, gellak, nagellak online kopen,  naildesign, gel nagellak, recensie gellak voor thuis, OPI online kopen, soak off gellak zelf aanbrengen, OPI gel color kopen, nailart voorbeelden beginners

Essie collage

Essie nagellak: de modernste kleuren.

Nagellak test (Radar): Essie als beste uit de bus

Het consumentenprogramma Radar testte de meest verkochte nagellakken op dekkendheid, gebruiksgemak en houdbaarheid op de nagel. Dit gaf het volgende eindoordeel:

Essie 8,5 (in alle opzichten zeer goed),

OPI 7,5 (iets te transparant, verder uitstekend),

HEMA 6,5,

L'Oreal 6

Maybelline 5.

Per ml bleek L'Oreal de duurste (€1,20)en HEMA het goedkoopst (€0,23)

Nieuwe manicuretrend: do it on the flip side!

Ze waren er al zo hier en daar, bijvoorbeeld in de vorm van Louboutin nagels, met een rode onderkant en een zwarte bovenkant, maar de flip side nail is nu echt een trend geworden! Vooral onder celebs is het populair om de nagels niet alleen aan de bovenkant maar ook aan de onderkant te versieren. Dit geeft een verrassend effect bij het zwaaien naar de fotografen, vooral als er onder een eenvoudig gelakte nagel opeens swarovski kristallen blijken te zitten die schitteren in het flitslicht van de camera's. Lange nagels zijn natuurlijk wel vereist bij deze trend. 

flip side

 

 

 

 

 

contact: nailartfun1 (a) gmail  com

tel O617440410
-
-
Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-