Gellak aanbieding

Sensationail banner 20 korting

Gellak aanbieding

Sensationail, de gellak voor thuis gebruik (met lamp) heeft een super aanbieding voor de komende zomer: 20% korting op alle kleuren en ook op de starterkit en alle bijbehorende producten. Nog niet zolang geleden had dit merk nog niet veel kleurtjes. Maar daar is verandering in gekomen. Sensationail heeft nu een heel range sensationele kleuren, van licht pastel, tot donker. Voor iedere smaak en bij elke outfit is wel een mooie gellak te vinden. 

Alles 20% korting:


sensationail starterkit

Twee tot drie weken flawless nails

De gel polish van Sensationail blijf goed zitten als je de lak zorgvuldig aanbrengt en de aanwijzingen goed opvolgt. Het is vooral belangrijk dat je de nageltopjes goed 'sealt'. Ben je al een enthousiast gebruikster? Dan wil je vast wel van de aanbieding profiteren. Ga je voor het eerst met dit merk aan de slag? Koop dan de starters set met lamp en daarbij een paar extra kleuren. 

Verzorgde nagels gedurende de hele vakantie, wie wil dat nou niet? Maar ook na de vakantie is het gemak natuurlijk groot. Je nagels zullen er op je werk of opleiding altijd flawless uitzien. Je hebt er geen omkijken naar. Het verwijderen is wel even een werkje maar als je dat goed doet is er geen enkele schade voor je nagels.


Reviews: 

rev sens 002

rev sens 001

 (bron: Bol.com)

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-