Nailart Fun gellak

Stevige nagels met gellak 

Kort of lang, ovaal, vierkant, rond of puntig... stevige, sterke nagels willen we allemaal. Maar lukt dat niet met je natuurlijke nagels en wil je geen kunstnagels, maar wel mooi verzorgde nagels met een lichte versteviging? Dan is de Gellak de oplossing.


Gellak is ideaal om de natuurlijke nagels te versterken. Het is een  transparante of gekleurde elastische gel, die heel dun aangebracht kan worden op de nagels. Gebroken of gescheurde nagels behoren hiermee tot het verleden en de nagels glanzen ook nog eens mooi. 
Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels meer willen dragen, maar die toch graag mooie lange nagels willen. 

En je hebt direct resultaat. 

Je brengt de gel aan als nagellak en laat deze uitharden onder de uv lamp of led lamp. Hierdoor blijft de gellak dan ook 2 tot 3 weken zitten zonder af te bladderen. Ter bescherming van het nagelbed is het raadzaam handschoentjes zonder vingertopjes te dragen tijdens het uitharden onder de uv-lamp (bij een LED-lamp is dat niet nodig).

De gellak kan ook op gel- of acrylnagels aangebracht worden.

Gellak is verkrijgbaar in diverse kleuren en eventueel met glitters, of met een wit gekleurd randje. Gellak kan dus naturel of gekleurd zijn.

Welke merk gellak is het beste?

Er zijn veel merken gellak. Om er enkele te noemen: OPI gelcolor, OPI Axxium Lacquer, CND Shellac, Harmony Gelish, Pink Gellac, Orly Gel FX, Orly SmartGELS, IBD Just Gel, Jessica GELeration, SuperNail ProGel, EzFlow TruGel, NSI Polish Pro, Shellac, Gellish, Voss, Akzentz, Bio Sculpture Color Gel, CalGel, Dashing Diva Gelife, IBD. Er is, kortom, een grote keuze. Maar welk merk gellak is het beste?

Uit reviews van vele gebruiksters blijkt het volgende: Belangrijker dan het merk is de wijze waarop de gellak wordt aangebracht. Het luistert nauw en als bijvoorbeeld de nagelriem niet goed teruggeduwd wordt of de gellak niet tot over het randje van de nagel wordt aangebracht, gaat het mis. Ook moet ieder laagje (basecoat, lak en evt. topcoat) DUN aangebracht worden.

Omdat gellak meegroeit met de natuurlijke nagels moet je ze wel bijhouden. De gel wordt dan licht gevijld, waarna een nieuw laagje aangebracht wordt.

 

Verzorging gellak en verwijdering gellak

De gel is eenvoudig te verwijderen met een speciaal product (soak off fluid) in de vorm van wraps. Sommige mensen peuteren de gel er gewoon vanaf.

De nagels zelf  verzorgen is eenvoudig maar je moet wel iedere dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie. Je kunt je nagels gewoon lakken met nagellak en deze verwijderen met een remover zonder aceton.


De voordelen van Gellak nog even op een rijtje:
- Sterker dan een gewone nagellak
- Dunner dan kunstnagels
- Soepel als natuurlijke nagels
- Behandeling in de nagelstudio of zelf doen
- Eenvoudig te verwijderen
- De nagels krijgen de kans om te groeien tot de gewenste lengte

 

Gellak is o.a. online te koop. Denk er wel aan dat je ook een goede uv-lamp of led-lamp aanschaft
 
Hieronder volgt een link naar een online mogelijkheid om enkele topmerken gellak en een goede lamp te kopen:
 .
Gellak online bestellen (binnenkort leverbaar tegen scherpe prijzen: Jessica GELerarion, OPI gelcolor, OPI Axxium Lacquer, CND Shellac, Harmony Gelish, Pink Gellac, Orly Gel FX, Orly SmartGELS, IBD Just Gel, Jessica GELeration, SuperNail ProGel, EzFlow TruGel, NSI Polish Pro)
 
Uv lamp online bestellen

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-