Gellak review

Gellak vergelijken

 CND gellak

Gellak is dé uitvinding op het gebied van nagelcosmetica van de laatste decennia. Het combineert de hardheid van gelnagels of acrylnagels met het gemak van nagellak. Je kunt het zelf aanbrengen en het is daardoor veel goedkoper dan een set kunstnagels die je bij de nagelsalon laat aanbrengen en bijhouden. CND en OPI zijn ook hier het meest prominent aanwezig maar andere merken rukken op.

Als je het gemakkelijker vindt en je hebt het er voor over, dan kunt je je gellak natuurlijk ook in een salon laten aanbrengen. Je hebt er minstens twee weken geen omkijken naar en bent gedurende die tijd verzekerd van mooie, goed verzorgde nagels in een kleurtje van je eigen keuze.

 

Welke gellak kiezen?

Er zijn veel merken gellak en binnen die merken zijn soms ook nog eens verschillende soorten. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos te zien. De gellak die het beste is, is niet eenvoudig te zeggen. Bovendien komen er steeds nieuwe producten en technieken op de markt.

Afgaande op de ervaringen en reviews van gellak door gebruiksters kunnen we wel wat feiten op een rijtje zetten. Deze pagina is een 'work in progress' en zal steeds verder aangevuld worden met beoordelingen van gellak. De beoordelingen zijn gebaseerd op eigen ervaringen en ervaringen die op internet gedeeld zijn.

Hierbij is gekozen voor de volgende kenmerken:

  • Gebruiksgemak van de gellak, zowel aanbrengen als afweken
  • Duurzame kwaliteit (hoe lang is de gellak houdbaar?)
  • Prijs ten opzichte van duurzaamheid
  • Kleuren gellak
  • Verkrijgbaarheid

Reviews gellak merken

De volgende merken gellak hebben we vergeleken:

Deze lijst is zeker niet volledig, want, zoals gezegd, er komen steeds weer nieuwe producten bij. Ook eigen merken van drogisten brengen gellak uit.

1. OPI GelColor

OPI is het grootste merk nagellak ter wereld. De OPI Gelcolor collection is de nieuwste toevoeging aan het assortiment. OPI noemt de gellak ook wel een soak off gel. Deze term wordt vaker gebruikt. OPI heeft nog een verlijkbaar product, genaamd Axxium. Het verschil is dat Axxium vanuit een potje wordt aangebracht, terwijl Gelcolor in een flesje zit, precies zo als nagellak, met een kwastje aan de dop. 

Wat zijn de ervaringen met OPI GelColor?

Prijs: plm. 22,- per flesje maar als kit goedkoper. Blijft zitten: Kleuren: heel veel, bijna alle recente kleuren die OPI ook als gewone nagellak heeft. Totaalscore:9. Opmerkingen: Verkrijgbaar voor de professional bij OPI groothandel maar mail voor online aankopen naar nailartfun1@gmail.com welke kleuren of sets je wilt bestellen. Video met instructies: http://www.youtube.com/watch?v=cd06654fyZ0

2. OPI Axxium Lacquer

Wat zijn de ervaringen met OPI Axxium? Axxium is de gelcolorversie van OPI die niet in een flesje zit maar vanuit een potje met een kwastje wordt opgebracht. Het wordt voornamelijk door professionals gebruikt.

3. CND Shellac

Wat zijn de ervaringen met CND Shellac? Prijs: plm. € 20,- voor 7.3 ml.

4. Harmony Gelish

Wat zijn de ervaringen met Harmony Gelish? Zeer goede consistentie. Prijs: Blijft zitten: 2-3 weken Kleuren: veel Totaalscore: 8 Opmerkingen: Pas op voor namaak! Via Amazon.com wordt veel fake verkocht!

5. Orly Gel FX

6. Pink Gellac (speciaal voor thuisgebruik)

Wat zijn de ervaringen met Pink Gellac? Prijs:€ 16,45 Blijft zitten: 2-3 weken Kleuren: veel verschillende mooie kleuren Totaalscore: 8 Opmerkingen: Deze gellak wordt gebruikt met een UV-lamp, niet met een LED lamp. 

7. Orly smartGELS

8. IBD Just Gel

9. Jessica GELeration

10 SuperNail ProGel

11. EzFlow TruGel

12. NSI Polish Pro

Wat zijn de ervaringen met Gelpolish? Dit is een merkloze gellak. Kwaliteit sterk wisselend per kleur. Prijs: 14,95 per 15 ml. , Complete Gelpolish Starterset incl. UV Lamp 59,95 Blijft zitten: 2-3 weken. Kleuren: veel maar niet bijzonder mooi. Totaalscore: 7 Opmerkingen: Verkrijgbaar via o.a. http://www.beautybywilena.nl

 14. Sensationail (speciaal voor thuisgebruik)

gellak set met led lamp 

Wat zijn de ervaringen met Sensationail?

Dit is een drogistenmerk en verbazend goed van kwaliteit. Vooral belangrijk: Er is geen verschil in kwaliteit tussen de verschillende kleuren. Er is een startersset met LED lamp voor plm. € 70,-

Prijs: plm. € 12,- per flesje Complete Starterset incl. LED Lamp 69,99. Soms tijdelijke aanbiedingen met lagere prijs.

Blijft zitten: 2 weken

Kleuren: Mooi en inmiddels veel keuze.

Totaalscore: 8,5


gellak set met led lamp

 


 Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-