Gele gellak

Gele gellak

gele gellak geelTropisch en zonnig

Gele gellak geeft je handen een intstant zonnig uiterlijk. Vooral als je een donkere huid hebt knalt geel er lekker uit en geeft het een super accent aan je uiterlijk. Laat het geel nog ergens in je kleding terugkomen en het is helemaal goed.

Donkergeel is ook geel

Als je niet van lichtgeel of felgeel houdt kun je ook kiezen voor een donkergeel of oker. Dat is wel een moeilijker kleur om te dragen en zal niet iedereen goed staan maar als je de juiste tint kiest kun je daar ook een mooie look mee creëren.

Neon voor extra opvallen

Heel leuk is neon gele gellak. Daarmee knallen je nagels helemaal. Leuk als contrast bij zwarre kleding en natuurlijk vooral mooi bij een bruine huid. Danzij het feit dat gellak niet bladdert of chipt blijven je nagels mooi. Vooral bij een opvallende kleur als neon geel moet de lak er wel flawless uitzien.

Geel als reverse french manicure

Geel, licht of neon, is ook een heel mooi kleurtje om te gebruiken voor het randje, dus als reverse french manicure. Het randje dat je normaal wit maakt, lak je nu geel. Alleen het maantje (of denkbeeldige maantje, als je er geen hebt) van je nagel geel make kan ook mooi zijn. Houd de rest van de nagel in beide gevallen naturel met alleen een glans als toplaag.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-