Gebarentaal

Nagels met gebarentaal

Weet jij wat hier staat? Deze nailart met gebarentaal in silhouet is niet bepaald voor beginners. Je hebt er een zeer vaste hand voor nodig én een goed voorbeeld van de vormen die je wilt 'schilderen'. Maar als het lukt dan heb je ook wat: Een intrigerende nailart waar langer dan even naar gekeken zal worden. 

Achtergrond in kleur naar keuze

Natuurlijk kun je de achtergrond ook een andere kleur geven en je kunt kiezen om wel of geen ombre (kleurverloop) toe te passen. De handen zelf moeten wel in het zwart of een heel donkere kleur worden uitgevoerd om een goed contrast te krijgen. Deze nagels moeten heel netjes gedaan worden, anders is het geen gezicht. 

Gebarentaal

(design: Lieve91)

Lange nagels gewenst

Omdat deze afbeeldingen alleen tot hun recht komen op een redelijk groot vlak is het wel handig als je lange (kunst)nagels hebt. De basis kun je het beste met een gellak leggen, zodat je bij foutjes in het zwart zonder problemen opnieuw kunt beginnen zonder de hele nagel over te hoeven doen.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-