Bontnagels

Furry Nails

furry nails

De furry nailart is grappig en gek maar niet bepaald praktisch. Dat geeft niet, want waarom zou alles altijd handig moeten zijn? Wil je een keer opvallen met bijzondere nagels, dan is dit echt iets voor jou. 

Furry nails zijn op verschillende manieren te maken:

  • met verzels uit een potje
  • met stukjes harige stof of nepbont

In beide gevallen plak je het 'bont' vast met verse nagellak, hoewel een wat zwaardere stof beter met lijm vastgezet kan worden. Het verwijderen kan dan wat moeilijker zijn, dus hou daar rekening mee. In knutselwinkels is ook weleens bont op stickervellen te krijgen. Dat is natuurlijk heel geschikt om furry nails mee te maken.

furry nails

Bontnagels op chic

Op bovenstaande foto is te zien dat furry nails niet alleen een gekke nailart kunnen zijn maar zelfs een chique uitstraling kunnen hebben. Chic met een twist, dat wel. Laat je fantasie de vrije loop en probeer het gewoon een keer uit. Niet met je vinger in je mond (of ergens anders in) gaan, want dat loopt minder goed af!

Er zijn harige stoffen en andere geschikte materialen te vinden, niet alleen in de winkels die zich specialiseren in cosmetica, maar zelfs eerder in (web)winkels voor knutselmaterialen en handwerk. De potjes met speciale bontachtige vezels, waar je je nagels in doopt nadat je ze gelakt hebt (en de lak nog niet gedroogd is), kun je online bestellen en kopen bij winkels waar ook nagellak verkocht wordt.

furry nails  furry nails

Draagbare nailart?

De vezelnagels zijn minder spectaculair en extreem en veel draagbaarder dan de nailart met echte stukjes langharig materiaal en nepbont.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-