Feest!

Feest!

wit en zilver extreme

Wil je eens helemaal over de top gaan voor Oud&Nieuw of heb je een feest waarbij je je vingers tot blikvangers wilt maken, dan zijn hier voorbeelden om je te laten inspireren. Met nagels vol glitter en glans, bewerkt met 3d versieringen en in schitterend zilver, wit en goud, heb je geen sieraden meer nodig. Geen nailart om even snel zelf te doen maar wel echte showstoppers. Zie je jezelf al met een cocktail of glas champagne in de hand? Draag bij zulke feestnagels een outfit in chic zwart of wit om het geheel stijlvol te houden en steek je haar op voor een super elegante look. Hier horen natuurlijk torenhoge stilettohakken bij en een klein tasje in bijpassende kleuren. 

Pink Panther

Channel je inner Pink Panther met roze nagels voorzien van een zwart-witte panter print op de tips. Niet al te ingewikkeld om zelf te doen en je kunt heerlijk los gaan met andere roze accessoires (want dat zijn je nagels in feite ook) in dezelfde kleur roze. Helemaal Paris Hilton in haar hoogtijdagen. Wees niet te serieus, maak er een feestje van en combineer deze nagels met een net zo roze jurk of pak en hoog getoupeerd haar. Niet teveel bloot want dan wordt het ordi in plaats van camp. Je wilt wel een lady blijven en geen kermisattractie.
Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-