Essie nagellak kopen

Essie nagellak kopen

AANBIEDING ESSIE NAGELLAK VAN 9,99 VOOR 7,45

Essie nagellak

Essie is een uitstekend merk nagellak. Het merk brengt salonkwaliteit naar jou thuis en heeft veel mooie kleuren die lang houden. Het is niet de goedkoopste nagellak maar Essie biedt wel waar voor je geld, ook al omdat de flesjes groot zijn. Het kwastje is breed uitlopend, waardoor het opbrengen van de nagellak super goed gaat. De dikte van de lak is precies goed en bij de meeste kleuren is de lak bij twee laagjes goed dekkend.

Essie nagellak online kopen

Er zijn zoveel mooie nagellak kleuren van Essie dat er altijd wel een paar bij zitten die jou aanspreken. Essie nagellak kopen is dus een goed idee als je houdt van kwalitatief goede nagellak. Er zijn vooral ook veel mooie neutrale kleuren en nudes maar ook zijn er elk seizoen weer veel nieuwe modekleuren en die kunnen fel zijn, donker of juist pastel. Combineer verschillende tinten Essie nagellak in een leuke nailart; de kleuren passen meestal heel goed bij elkaar.

Zin om wat mooie kleurtjes Essie nagellak aan te schaffen? Dat kan gewoon online. We hebben ontdekt dat er bij Wehkamp een aanbieding loopt:

AANBIEDING ESSIE NAGELLAK VAN 9,99 VOOR 7,45

diverse kleuren

Essie

 

 


Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-