Blauwe gel polish

Blauwe gellak

gellak blauw

Met blauwe gellak geef je je nagels een modieuze en stijlvolle uitstraling. Kies voor navy oftewel marine blauw als je een klassieke look wilt. Als je outfit ook in de zelfde stijl houdt, dus een blauw-wit gestreepte trui of longsleeve en een witte broek of jeans en ergens een rood accent, dan ben je helemaal zeewaardig. Als rood accent kunt je een tas nemen of een paar hoog gehakte pumps om je outfit vrouwelijk en sexy te maken.

Welke gel nailpolish?

Er zijn inmiddels veel verschillende merken gellak en ze zijn er zowel voor thuis gebruik in je eigen privé nagelstudio als voor professioneel gebruik. Voor thuis zijn er bijvoorbeeld de merken Pink Gellac en Metoe gel nagellak en bij de nagelstyliste zul je onder andere OPI en CND aantreffen. Alle merken hebben mooie kleuren blauw in de collectie.


gellak turkoois azuur

Azuurblauw voor een zomerse nagel

Wil je in de stemming komen van een vakantie aan de Middellandse Zee? Kies dan voor azuurblauw of turquois. Ook deze kleur is bij alle merken verkrijgbaar, als zijn ze niet allemaal exact hetzelfde. Vooral bij een zongebruinde huid staat deze kleur prachtig. Combineer met witte kleding voor een heerlijk zomers gevoel.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-