Nailart Fun gellak beste merken

De beste merken gellak

 

   CND 


Over wat de beste merken gelpolish zijn bestaat geen eensluidende mening. Er is gellak van veel merken en het enige wat ze gemeen hebben is dat ze met behulp van een UV lamp of een LED lamp worden uitgehard. Ook zijn ze allemaal samengesteld uit polymeren.


Recensies variëren nogal

Maar de lak die de ene gebruikster super vindt, vindt de andere minder geslaagd. De recensies zijn zo verschillend omdat de gebruiksters waarschijnlijk verschillende kleuren per merk hebben uitgetest. Als een gebruikster een donkere kleur heeft uitgeprobeerd van bijvoorbeeld CND en daarover schrijft dat ze het product niet goed vond dekken, hoeft dat niet te betekenen dat dat ook voor de andere kleuren geldt. Het is nu eenmaal helaas zo, dat niet alle kleuren binnen één en hetzelfde merk de zelfde kwaliteit hebben.

gel colorOp de vergelijkingswebsite van Make Up Alley komt Sensationail erg goed uit de bus, zowel wat betreft de kleuren als het gebruiksgemak en de houdbaarheid. Toch zijn ook daar enkele zeer kritische gebruiksters te vinden maar misschien hebben die het product niet goed gebruikt.

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-