Aquarel Nails

Wow! Aquarel nagels!

Een nieuwe en hele mooie nagellak waarmee je nat in nat kunt werken, alsof je een aquarel maakt. Aquarelle heet deze lak dan ook. De effecten die je ermee kunt bereiken waren voorheen onmogelijk en de nailart ziet er dan ook echt anders uit dan je gewend was. Zachte kleuren die in elkaar overvloeien in herfstige of juist zonnige tinten, het is helemaal aan jou hoe je je nagels voorziet van aquarel nailart.

 

aquarel nagellak

 

Kleuren 

Aquarel nagellak is verkrijgbaar is veel verschillende kleuren maar eigenlijk heb je er maar weinig nodig, omdat je door te mengen allerlei mooie tinten kunt maken. Natuurlijk is het wel leuk om de keuze te hebben uit verschillende mooie mengkleuren, dus je moet er op zijn minst twee hebben om iets te kunnen met deze nagellak. Maar dan begint het creatieve lakken: maak patronen met strepen en vlekken of laat het aan het toeval over welk patroon er ontstaat.

Geen nagel zal precies hetzelfde worden en dat is ook niet de bedoeling natuurlijk. Gebruik je fantasie als je je nagels lakt met aquarelle en je komt tot de mooiste en verrassendste resultaten. Mixen met gewone nagellak gaat niet en ook gellak leent zich daar niet voor. Maar je kunt natuurlijk wel gellak (uitgehard) gebruiken als basis voor onder je aquarelnagels. 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-