Manicure en Pedicure apparatuur

Apparatuur voor nagelverzorging

Nailart en nagellak zijn alleen mooi op verzorgde en gezonde nagels. Ook als je kunstnagels draagt moeten je handen en goed verzorgd uitzien. Voor het onderhoud van zowel handen als voeten bestaan veel producten maar ook verschillende soorten apparatuur voor nagelverzorging. Manicuresets en pedicureapparaten kunnen van groot nut zijn bij de verzorging van handen en voeten.

Maar je kunt ook niet-electrische apparaten gebruiken zoals een professionele pedicurevijl .

pedicureset

 


Eeltverwijdering

Vooral de voeten hebben vaak te lijden onder eeltafzetting, iets waar we vooral in de zomer last van hebben. En juist in de zomer willen we onze voeten en tenen laten shinen met mooie nagellak (bijvoorkeur gellak) en in open sandaaltjes of slippers. Een semi-professionele pedicureset of andere apparatuur voor nagelverzorging kan je veel geld uitsparen omdat je niet naar de pedicuresalon hoeft voor een behandeling.

Lees de handleiding zorgvuldig en neem geen risico als je diabetes of een andere aandoening hebt die een doe-het-zelf pedicure of -manicure minder veilig maakt. Iemand met diabetes mag zich uitsluitend door een gekwalificeerd pedicure laten behandelen.

UV-lampen, LED-lampen

Zoals op de pagina over UV- en LED lampen te lezen is, kun je deze in vele soorten en maten kopen. Ook deze lampen vallen onder de noemer apparatuur voor nagelverzorging

Ze worden meer en meer een vast onderdeel van de uitrusting van iedere thuis-nagelspecialiste en zijn bedoeld voor het uitharden van gel nagellak of gelnagels. Ze zijn los te koop of als onderdeel van een starterskit.

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-