Andere beauty websites

Andere interessante beauty websites 

Beauty blogs

 

 

Over nailart, mode en cosmetica zijn heel veel interessante websites te vinden. Eigenlijk zijn het er onmogelijk veel. Onze favorieten zijn voor nailart de blog van Robin Moses, die nu al jaren wekelijks nieuwe nailarts post. Op het gebied van fashion, en dan met name de basis die je daarvoor legt, houden wij van winkels met shapeware, zoals bijvoorbeeld Bodyfashionstore omdat al je kleding veel mooier zit, wat je ook draagt. Het maakt je niet alleen een maatje slanker maar strijkt alles ook mooi glad, zodat je geen hobbels en bobbels hebt.

De bekende blog Beautygloss.nl geeft heel veel nuttige tips en adviezen op het gebied van make up en is prettig om te lezen. De eigenares probeert goed objectief te blijven, ook al wordt ze natuurlijk overstelpt met aanbiedingen van producenten.

Hou je van leuke artikelen over make up en schoonheid die met de nodige humor zijn geschreven? Dan is Beautylab een goede bron van informatie. Deze zeer goed bezochte blog van Serena Verbon besteedt aandacht aan alle mogelijke onderwerpen op het gebied van schoonheidsverzorging, fashion en lifestyle.

Voor alle vrouwen, maar zeker die van boven de veertig is BeautyByBabs leuk om te lezen. Babs vertelt op een eerlijke en ongecompliceerde manier over van alles wat met beauty te maken heeft. Ook test zij graag producten en geeft daar een onafhankelijk oordeel over. Vrouwen boven een zekere leeftijd hebben nu eenmaal een andere huid en andere huidproblemen dan jonge meiden. Toch staat er ook van alles op de website dat voor jonge vrouwen interessant is. Een aanrader dus!

 

Nail Art Fun

Heb je zelf mooie foto's? Een leuk idee, techniek of ontwerp? Mail naar nailartfun1@gmail.com dan plaats ik ze hier met je naam of website.

Tweeten

-

-